Wie zijn wij.

Waar  een klein bedrijf groot in kan zijn

Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest in de civiele betonbouw, grond-, wegen- en waterbouw, maar ook woningbouw en utiliteitsbouw. Heeft Henk van Wanrooy in 2008 Aannemersbedrijf HVW opgericht.

Het werkgebied omvat in hoofdzaak omgeving Alkmaar en omstreken, maar ook daarbuiten hebben we al vele klussen geklaard.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Kwaliteit
Alle benodigde werkzaamheden worden door ons op gepaste wijze begeleid en u heeft één aanspreekpunt. We streven naar het leveren van optimale kwaliteit tijdens het volledige bouwproces en we houden nauwkeurig in de gaten of alles volgens afspraak verloopt en dat het afgesproken kwaliteitsniveau gerealiseerd wordt. Wij werken bij voorkeur met milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Nauwkeurigheid en oog voor detail is bij ons een vanzelfsprekendheid. Niet alleen als het gaat om de uitvoering van ons vak, maar ook als het gaat om opruimen. Mensen kunnen vaak tegen een verbouwing opzien vanwege angst voor overlast of rondslingerend bouwafval. Hier houden wij te allen tijde altijd rekening mee. Wij streven ernaar aan het einde van de werkdag alles netjes achter te laten.

Kortom u kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met bouwen en verbouwen, en dus ook voor het realiseren van een compleet nieuwe woning of bedrijfspand..

Waar nodig, versterken wij ons vaste bouwteam met professionele specialisten. Denk hierbij aan vakmensen zoals o.a.  een loodgieter, elektricien, stukadoor en schilder.

Het team gaat vakkundig, enthousiast en actief aan de slag met de uitvoering van allerlei nieuwbouw – en verbouwprojecten voor de particuliere en zakelijke markt.

Algemene werkwijze
Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf dat zowel voor als tijdens en na een project net zo betrokken is als u? Neem dan vrijblijvend contact op met Aannemersbedrijf HVW. Gedurende alle fases binnen een project wordt er met u meegedacht en ons team van vakmensen is pas tevreden als u dat ook bent!

De beste reclame is mond-tot-mond reclame.

Persoonlijk gesprek.
Persoonlijk contact en betrokkenheid staat hoog in het vaandel binnen het team van Aannemersbedrijf HVW. Wanneer u dit wenst komen wij dan ook graag persoonlijk bij u langs op locatie, of maken waar gewenst een afspraak bij ons op kantoor, om al uw wensen en ideeën te bespreken.

 

Wij willen u graag verder informeren over ons bedrijf en onze veelzijdige bouwactiviteiten. Zie hiervoor bij de projecten.