Dakgoot & Gevelrenovatie

Gevelrenovaties

Gevelrenovaties is een specialisatie van ons die direct een heel zichtbaar resultaat oplevert. Bij het uitvoeren van een gevelrenovatie zorgen we ervoor dat uw gevel er weer uitziet zoals hij bedoelt is.

Voegen en impregneren

Bij metselwerk kan het voorkomen dat voegen naar verloop van jaren gaan brokkelen of uit de stenen vallen. Een gevelrenovatie is dan meteen het moment om opnieuw te laten voegen, dit verzorgen wij ook voor u. Een gerenoveerde gevel geeft uw pand direct een heel fris nieuw gezicht. Natuurlijk wilt u dat zo houden, daarom impregneren we de gevel. Impregneren beschermt tegen vocht en de aanhechting van vuil en houd uw gevel prachtig schoon. Neem eens contact met ons op voor advies op maat voor uw situatie.

Betimmering vervangen.
Is de bestaande betimmering in vervallen staat of aan vervanging toe? Wij kunnen dit voor u herstellen. Hierbij gebruiken wij hoog waardige materialen en controleren tevens de isolatie. Voor nieuwe bekleding maken wij gebruik van hoogwaardige materialen waar onder Trespa.
Kosten gevelrenovatie

De kosten van een gevelrenovatie hangt helemaal af van uw wensen en de staat van uw gevel. De mate van vervuiling, staat van de voegen en staat van de stenen zijn hierbij van groot belang. We maken graag eens een afspraak om bij uw situatie te komen kijken. Op basis daarvan kunnen we snel een indicatie geven van de te verwachte kosten voor de renovatie van uw gevel.

Previous Image
Next Image

info heading

info content